Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Мінагрополітики України № 331 від 31.08.2015 Про затвердження Порядку розгляду кандидатур на посади, погодження призначення на які здійснюється Міністром аграрної політики та продовольства України

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

31.08.2015  № 331





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 вересня 2015 р.
за № 1106/27551


Про затвердження Порядку розгляду кандидатур на посади, погодження призначення на які здійснюється Міністром аграрної політики та продовольства України

Відповідно до статті 18 Закону України “Про центральні органи виконавчої влади”, пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2011 року № 500, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок розгляду кандидатур на посади, погодження призначення на які здійснюється Міністром аграрної політики та продовольства України, що додається.

2. Департаменту електронного документообігу та контролю апарату забезпечити розміщення цього наказу на веб-сайті Міністерства аграрної політики та продовольства України.

3. Департаменту роботи з персоналом забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Міністр

О.М. Павленко







ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства
аграрної політики
та продовольства України
31.08.2015 № 331





Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 вересня 2015 р.
за № 1106/27551


ПОРЯДОК
розгляду кандидатур на посади, погодження призначення на які здійснюється Міністром аграрної політики та продовольства України

1. Цей Порядок розроблено з метою створення організаційних засад процедури погодження Міністром аграрної політики та продовольства України (далі - Міністр) призначень на вакантні посади керівників і заступників керівників самостійних структурних підрозділів апарату центральних органів виконавчої влади (далі - ЦОВВ), діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра, та їх територіальних органів.

2. Питання щодо погодження призначення на посади порушується керівником ЦОВВ за наявності вакансії.

3. Керівник ЦОВВ звертається до Міністерства аграрної політики та продовольства України (далі - Міністерство) з поданням щодо погодження призначення претендента на посаду.

4. У поданні щодо погодження призначення на посаду зазначаються прізвище, ім’я, по батькові, дата народження кандидата на посаду, громадянство, найменування займаної посади на час подання документів, посади, на яку пропонується призначити, рівень фахової та професійної підготовки, ділові та інші якості кандидата.

Перевірка документів на відповідність зазначеним вимогам здійснюється Департаментом роботи з персоналом.

5. Якщо надіслані документи оформлено з порушенням зазначених вимог, комплект повертається відповідному ЦОВВ на доопрацювання протягом 3 робочих днів після надходження подання до Міністерства.

6. З метою визначення досвіду роботи, професійного рівня, ділових та моральних якостей, оцінки відповідності посаді, на яку рекомендується особа, проводиться співбесіда. З особами, погодження призначення яких здійснюється на посади керівників районних та міських управлінь та їх заступників, співбесіда не проводиться.

7. Організація співбесіди покладається на Управління патронатної служби Міністра.

8. Співбесіда проводиться першим заступником Міністра, заступником Міністра - керівником апарату, директором департаменту, який є відповідальним за взаємодію з відповідним центральним органом виконавчої влади відповідно до Порядку взаємодії Міністерства аграрної політики та продовольства України з центральними органами виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра аграрної політики та продовольства України, затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 27 лютого 2012 року № 86, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 березня 2012 року за № 415/20728, директором Департаменту роботи з персоналом, директором Департаменту правової та законопроектної роботи.

9. При проходженні співбесіди заповнюється картка погодження щодо призначення на посаду згідно з додатком до цього Порядку.

10. Рішення щодо погодження призначення кандидата на посаду приймається Міністром у визначеному законодавством порядку.

11. У разі відхилення пропозиції щодо погодження призначення керівником ЦОВВ протягом 10 робочих днів з дати отримання відповідного листа Міністерства подаються документи на нового претендента.

Директор Департаменту
роботи з персоналом


Т.П. Пажитнова




Додаток
до Порядку розгляду кандидатур
на посади, погодження призначення на які
здійснюється Міністром аграрної політики
та продовольства України
(пункт 9)


МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

КАРТКА
погодження щодо призначення на посаду

Прізвище, ім’я, по батькові претендента _________________________________

Найменування посади,

на яку претендує особа _____________________________________________________

_________________________________________________________________________

Назва посади, прізвище, ім’я, по батькові осіб, які проводили співбесіду

Висновок

Підпис, дата


Загальний висновок: ______________________________________________



Інші НПА

Закон України ВРУ №679 від 15.09.2015 Про внесення змін до деяких законів України у сфері державних закупівель щодо приведення їх у відповідність із міжнародними стандартами та вжиття заходів з подолання корупції Указ Президент №558 від 25.09.2015 Про звільнення суддів Указ Президент №559 від 25.09.2015 Про звільнення суддів Указ Президент №560 від 25.09.2015 Про призначення Н. Галібаренко Постійним представником України при Міжнародній морській організації (ІМО) Розпорядження Президент №719 від 25.09.2015 Про робочу групу з питань Національної премії України імені Тараса Шевченка Розпорядження Президент №720 від 25.09.2015 Про делегацію України для участі у переговорах щодо підготовки проекту Протоколу про Правила визначення країни походження товарів до Угоди про створення зони вільної торгівлі між державами - учасницями ГУУАМ Указ Президент №563 від 26.09.2015 Питання Національної ради з питань антикорупційної політики Постанова КМУ №694 від 14.09.2015 Про затвердження Порядку адміністрування єдиного веб-порталу використання публічних коштів Розпорядження КМУ №978 від 22.09.2015 Про початок процедури реструктуризації державного та гарантованого державою боргу і його часткового списання Постанова КМУ №734 від 23.09.2015 Деякі питання використання у 2015 році державних капітальних видатків